Om Afdelingernes Internationale Arbejde

Den danske befolknings opbakning til Røde Kors’ internationale arbejde er afgørende for, at vi kan handle på de behov, vi ser. Det er grundlaget for arbejdet i AIA, Afdelingernes Internationale Arbejde.

Vi arbejder for, at alle Røde Kors frivillige engagerer sig i det internationale arbejde.

Afdelingerne kan engagere sig på forskellige måder: fx gennem økonomisk støtte til Røde Kors' udviklingsarbejde eller ved at arrangere udstillinger og foredrag om det internationale Røde Kors-arbejde lokalt i genbrugsbutikkerne, på biblioteker eller skoler.

Hvad skal jeg lave?

Det handler om formidling af Røde Kors’ nødhjælpsarbejde ude i verden. Det kan du gøre på forskellige måder: arrangere udstillinger, opdatere din Røde Kors afdelings Facebook med internationale nyheder eller du kan holde foredrag i lokale foreninger, genbrugsbutikker, på biblioteker eller skoler.

Hvad får jeg ud af det?

Endnu mere viden om Røde Kors internationale arbejde. Styrket dine formidlingsevner, da vi tilbyder flere forskellige formidlingskurser for frivillige. Du møder også mange andre frivillige, der er interesseret i Røde Kors’ internationale arbejde. 

Hvor meget tid skal jeg bruge?

Det er helt op til dig. Men for at nå ud over rampen – fx kontakte lokale foreninger med henblik på foredrag eller opdatere din Røde Kors afdelings hjemmeside – skal du nok som minimum afsætte et par timer hver måned.

Få viden og nyheder om Røde Kors' internationale arbejde

BLIV FRIVILLIG - SKRIV TIL OS

Navn
Adresse
Vælg køn
Hvilke aktiviteter er du interesseret i?