Støt med blomster

Står du over for en fødselsdag, et jubilæum eller en anden stor begivenhed? Og har du allerede det meste af det, du ønsker dig? Måske synes du, at den tid og energi, venner og familie lægger i at finde buketter og gaver til dig, kunne gøre mere gavn i verdens brændpunkter?

Når du vælger ”Støt med blomster”, bliver de glade hilsener fra din omgangskreds til konkret hjælp til mennesker i nød. Vi synes ikke, der er nogen bedre gave.

Sådan kan du støtte med blomster

1 - Forklar ideen til din omgangskreds

Lad venner og familie vide, at de kan give et bidrag til Røde Kors i stedet for blomster og gaver. De skal indbetale deres bidrag på registreringsnummer 4183, kontonummer 7380879. Det er vigtigt, at de oplyser dit navn i meddelelsesfeltet på deres indbetaling.

2 - Send mail

Send en mail til Kirsten Poulsen kipou@rodekors.dk, hvor du nævner, hvilken anledning du fejrer, og hvilken dato du evt. holder festen/jubilæet.

3 - Modtag mail

1-2 uger senere modtager du en mail med navne, adresser og eventuelle beskeder fra dem, der har sendt dig en hilsen gennem Røde Kors. Du får også at vide, hvilket beløb vi har modtaget i alt i dit navn.

Støt med blomster ved bisættelser

Du kan også vælge at lade den sidste hilsen til en afdød være et bidrag til verdens udsatte. Det kan være en smuk måde at mindes den afdøde på, som bringer glæde et andet sted i verden. Det er helt samme fremgangsmåde som beskrevet herover.