Leg for livet

Fætter BR og Røde Kors vil med samarbejdet Leg For Livet hjælpe børn og børnefamilier, der har det svært – både i Danmark og i resten af verden. Det vil vi fordi leg skaber håb og spreder glæde, og er vigtigt og sundt.

Vi ved alle godt, at børn er verdens bedste til leg. Men det er desværre ikke altid, at legen får en chance, når børn tvinges på flugt, er ensomme eller bor i familier, hvor pengene er små.

Leg lærer børn at forstå sig selv, hinanden og verden omkring sig. Leg åbner verden for børn og hjælper dem med at forstå og overkomme livet, når krisen eller katastrofen rammer. 

Derfor vil BR, sammen med Røde Kors, give legen en større chance og hjælpe de børn og børnefamilier, som har det svært herhjemme og ude i verden.

Vi kalder samarbejdet ’Leg For Livet’ og sammen vil vi skabe håb for, at verdens udsatte børn kan lege for livet, uanset hvem de er, og hvor de bor.

Vi glæder os til at skabe håb og sprede legeglæde til hele verden sammen med jer. Det er faktisk legende let, for vi tror på, at man godt kan lege sig til en lidt bedre verden.

40 DKK til Røde Kors

Røde Kors x Fætter BR

BR har udviklet bamsen Hope til fordel for Røde Kors. Den koster 80 DKK og kan købes i alle landets BR butikker eller på webshoppen.

Køb bamsen her

BR og Røde Kors

Røde Kors x Fætter BR

Se videoen der beskriver BR og Røde Kors' mission. Alle børn burde have muligheden for at lege...

Se videoen lige her

STØT NU