Røde Kors og Interflora går sammen i kampen mod ensomhed

Røde Kors og Interflora gået sammen for at sætte fokus på og indsamle penge til kampen mod ensomhed. For hver buket, der købes på Interflora.dk, sender Interflora penge direkte til Røde Kors. Jo flere, der køber en buket, jo flere penge går til kampen mod ensomhed.

Hvorfor lige ensomhed?

Interflora har valgt at støtte kampen mod ensomhed, fordi det er stor og alvorlig udfordring.

”Uanset om det er din mormor i den anden ende af landet, som du ser for sjældent eller en ny kæreste, så sætter vi en ære i at hjælpe jer med at komme tættere på hinanden. Men der findes desværre alt for mange danskere, som føler sig isoleret og mangler nogle at komme tættere på. Det er trist og en sag vi gerne vil kæmpe for sammen med Røde Kors.” Administrerende direktør, Søren Flemming Larsen 

Hos Interflora lever de for – og af – at bringe mennesker tættere sammen. Interflora vælger derfor at støtte Røde Kors' arbejde gennem donationer hver gang der købes en buket på interflora.dk. Interflora donerer som minimum 500.000 kr.

Læs mere om Interfloras aktiviteter i samarbejdet 
 

Ensomhed kan afhjælpes

Selv om mange føler sig ensomme, så er ensomhed en følelse, der kan afhjælpes. Ensomhed opstår, når vi føler os isoleret og ude af kontakt med menneskene omkring os. Røde Kors’ Besøgsvenner og Julevenner er bare to eksempler på, hvor Røde Kors arbejder på at genetablere den kontakt, vi alle har brug for.

Læs mere om ensomhed

Master Fatman binder buketten, "GOSH hvor er du fantastisk"
Annette Heick binder buketten, "Du er ikke alene"
STØT NU