Har du brug for hjælp?

Står du i en svær situation i dit liv, og ved ikke hvor du kan få hjælp? Savner du at være en del af et fællesskab? Eller mangler du en at tale med i hverdagen? Kontakt Røde Kors og vi vil hjælpe dig.


Familieaktiviteter – for dig og dine børn

Savner du oplevelser, hygge og støtte til dig og dine børn? Så kan I blive en del af en Røde Kors aktivitet for familier, der hvor I bor. Her vil I møde frivillige, som glæder sig til at lære jer at kende.

Vågetjenesten – for dig der er pårørende til en døende

Er du pårørende, plejepersonale eller ven til en døende person? Og har du svært ved at få kræfterne til at slå til efter et langt sygdomsforløb? Vågetjenestens frivillige giver tryghed og skaber ro i den allersidste tid.

Qnet - netværk for dig der har været udsat for vold

Savner du en at tale med? Eller en at følges med til møder hos kommunen? Qnet og Qcafé er et netværk for dig, der har været udsat for vold i en nær relation. Qnet er også for dine børn.

Værket - netværk for voksne

Har du lyst til at mødes om fælles aktiviteter med andre voksne? Føler du dig ofte alene? Vil du blive bedre til at møde andre og bevare kontakt til dem omkring dig? Værket er et netværk for voksne mellem 30 og 60 år.

Besøgstjenesten - Få en besøgsven

Følelsen af ensomhed kan ramme alle, og der kan være mange forskellige grunde til den. Måske føler du dig ensom, fordi dine venner er faldet fra, eller fordi din familie er langt væk? Måske har du svært ved at komme ud blandt andre, eller måske mangler du en at tale med om stort og småt – om hverdagen og livet. At få et hyggeligt og nærværende besøgsvenskab kan blive et af ugens højdepunkter.

Læs mere om: Besøgstjenesten - Få en besøgsven

Fandt du ikke det du søgte, så send os et par linjer om din situation, behov og ønsker, så kontakter vi dig hurtigst muligt og hjælper dig videre:

Thumbnail

BRUG FOR HJÆLP - SKRIV TIL OS

Navn
STØT NU